Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, appel, bacon, boter, brood, brooddeeg, butifarra, champignon, citroen, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gemberpoeder, gist, griesmeel, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: