Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Gerookte zalm met asperges en taugé
- Ingrediënten:
- asperges, bieslook, garnalen, slagroom, taugé, zalm, zonnebloemolie en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, artisjokbodem, azijn, bakolie, basilicum, chilipeper, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, friseesla, gember, gezeefde tomaten, groene kruiden, kabeljauw, kruiden, olijfolie, sinaasappel, slagroom, stokvis, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto: