Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, azijn, bladpeterselie, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, dragon, ei, extra vierge olijfolie, friseesla, gerookte zalm, halfvolle yoghurt, haring, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: