Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
"Riftkoekjes" met gerookte zalm en kwartelspiegeleitjes
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, gerookte zalm, kervel, kwartelei, olie en sjalot
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, azijn, beschuit, bieslook, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, eidooier, eiwit, frituurvet, gaar vlees, gehakt, gerookte paling, kaas, kervel, olie, omelet, paneermeel, peper, peterselie, prei, sjalot, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: