Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovisfilet op olie, augurk, baars, bladpeterselie, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, gezouten ansjovis, griet, harder, kerrie, knoflook, olijfolie, peper, room, slagroom, tijm, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: