Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mousse van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bleekselderij, bloem, bonito, boter, bouillon, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, engelse mosterd, fleur de sel, gastrique, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen: