Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Met stokvis gevulde tomaat - tomates rellenos de bacaloa
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kaas, melk, olijfolie, peper, stokvis, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, chilipeper, citroen, citroensap, ei, fijn zout, frituurvet, gerookte paling, gerookte zalm, kaas, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, lente-ui, olijfolie, oregano, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: