Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Gefrituurde ansjovis - acciughe fritte
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, frituurolie, melk, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- frituur / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, dragonazijn, ei, foelie, frituurolie, fusilli, gezeefde tomaten, knoflook, marsala, olijfolie, peterselie, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: