26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembechamelsausbladerdeegbleekselderijbloemboterbroodcitroensapgekookte hamknoflookmelkmozzarellaolijfoliepancettapaneermeelparmezaanse kaassjalotslagroomvleesbouillonwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Ingrediënten:
amaretti, barolo, boter, castelmagno-kaas, ei, extra vergine olijfolie, guanciale romano, kalfslever, kerstomaat, knoflook, lange peper, olijfolie, pancetta, piper longum, tarwebloem, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wild zwijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild / worst
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde pasta, gerookte doorregen bacon, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, room, sjalot, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde uien - cipolle ripiene

Ingrediënten:
boter, boterham, ei, gehakt, gruyère, melk, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met gehaktballen

Ingrediënten:
briochebroodjes, broodkruimels, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, lamsgehakt, peper, rozemarijn, tafelsuiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, venkel, venkelzaad en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gepocheerde gevulde kip - lesso ripieno

Ingrediënten:
bleekselderij, braadkip, ei, kalfsgehakt, knoflook, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vesuvius van rigatoni

Ingrediënten:
broodkruim, doperwten, ei, extra vergine olijfolie, melk, mozzarella, peper, rigatoni, tomatensaus, ui, varkensgehakt, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Sartù

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, ei, gedroogde paddenstoelen, italiaanse saucijsen, kippenlever, melk, mozzarella, olijfolie, paneermeel, passata, peper, risottorijst, rundergehakt, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche / rijst / feestdagen
Haal meer recepten op...