12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelarboriorijstbleekselderijbloemboekweitborlottibonenboterbroccolibuikspekconchigliecourgettecroutonsdurumbloemeiemmentalerfarfallegerookte pancettaknoflookolijfoliepeperricottaspaghettitomaatuizwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Pancetta- en kippenvleesgehaktballetjes

Ingrediënten:
conchiglie, gedroogde pasta, gnocchi, kipgehakt, knoflook, lente-ui, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, rode chilipeper, rode wijn, suiker, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

risotto met pancetta en tuinbonen

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, kruiden, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Havermoutsoep - zuppa di fiocchi d'avena

Ingrediënten:
aardappel, croutons, havermout, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Boekweitlasagne met broccoli en savooiekool

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boekweit, boter, broccoli, durumbloem, ei, emmentaler, fontina, gerookte pancetta, groentebouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, savooiekool, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Spaghetti alla carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, peper, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Spaghetti carbonara

Ingrediënten:
eierdooier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelpizza - pizza alle patate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, taleggio, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Polenta met ricotta - polenta con la ricotta

Ingrediënten:
boter, grof polentameel, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, ricotta, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / varkensvlees / kaas