Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Op het bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dille, grove mosterd, honing, olijfolie, vierseizoenenpeper, zalmhaas en zeezout
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, cayennepeper, crème fraîche, crostini, dilletoppen, dragon, grove mosterd, honing, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kruiden, laurier, maïzena, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, roze zalm, saffraan, schol, slagroom, stokbrood, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: