Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Sardien/sprot goreng (Pikant gebakken sardien/sprot)
- Ingrediënten:
- ei, peper, sambal oelek, sardines, selderij, sprot en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, bouillon, cayennepeper, citroen, eiwit, gerookte makreel, gerookte vis, groene kruiden, groente, jonge ui, kaas, karper, kerrie, ketjap asin, knoflook, peper, sambal oelek, selderij, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: