Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daging goreng ketjap (Gekruid lamsvlees in ketjapsaus)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ketjap manis, knoflook, lamslappen, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, buikspek, ei, eiwit, gember, gula djawa, half-om-halfgehakt, honing, ketjap, knoflook, kokosmelk, neutrale olie, olie, olijfolie, peper, sambal oelek, sojasaus, suiker, ui, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: