Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Konijn met rookspek
- Ingrediënten:
- doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, boter, brood, butifarra negra, crème fraîche, doorregen rookspek, ei, gekookte ham, gelatine, grof zout, grove mosterd, italiaanse saucijsen, kip, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: