Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Siciliaanse cassata - cassata siciliana
- Ingrediënten:
- biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biscuittaartbodem, bloem, boter, ei, gekonfijte pompoen, gist, honing, kaneel, olijfolie, reuzel, rozijn, rum, spek, suiker |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel: