Siciliaanse cassata - cassata siciliana

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 140 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fonceerdeeg (taartbodemdeeg)

delicious. magazine - 2011-02

Taartbodems Petit Gâteau (basisrecept)

delicious. magazine - 2014-09

Kastanjegebak met een salade van ananas en rode bonen

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zuppa all'Emiliana (Emiliaanse biscuit-crèmetaart)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi