61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbleekselderijbotercitroenextra vierge olijfoliekipknoflookkruidenlauriermuntolijfolieparmezaanse kaasrode spaanse peperrode uirucolaspinazietijmtomaatuivenkelzaadwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, knoflook, rode spaanse peper, sardines en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Mixed grill van vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, clams, couscous, gamba's, harder, kerstomaat, knoflook, mosselen, olijfolie, olijven, rode spaanse peper, rozemarijn, snapper, venkel, venusschelp, visfilet, yoghurt, zeebaars, zeebrasem en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Octopussalade

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krab bolognese

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, krabvlees, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad, witte wijn en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebrandschilderde 'open' lasagne met gebakken pompoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie 1 notitie

Recept uit Jamie's Italie:

Spaghetti met inktvis

Ingrediënten:
citroen, inktvisjes, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
citroen, gedroogde spaanse peper, laurier, peterselie, risotto bianco, saffraan, tomaat, venkel, venkelzaad, witte risotto, wortel en zeebanket

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gepocheerde lentekip

Ingrediënten:
crème fraîche, doperwten, kip, laurier, mierikswortel, nieuwe aardappelen, peterselie, raapjes, radijs, selderijblaadjes, snijbiet, spinazie, tuinbonen, venkel en wortel

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, venkel, visgraten en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fusilli met worst voor echtekerels

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, fusilli, gedroogde oregano, gedroogde rode spaanse peper, italiaanse worstjes, olijfolie, parmezaanse kaas, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...