115 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcitroencitroensapeihoningkikkererwtenknoflookmelknootmuskaatnotenolieolijfoliepeterselieroomsinaasappelspecerijensuikeruiwortelzadenzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige notensaus

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-walnootburger

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, arame, cashewnoten, donkere sesamolie, hazelnoot, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sojasaus, tofu, wakame, walnoten en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel uit de oven met noten

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, cashewnoten, hazelnoten, olijfolie, pecannoten, pinda's, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige notensaus met rucola en waterkers

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, rucola, walnoten, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus met een vleugje alcohol

Ingrediënten:
amandelen, bourbon whisky, cashewnoten, cognac, donkere rum, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Veganistische notenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, havermout, miso, neutrale olie, nori, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, sojasaus, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met specerijen

Ingrediënten:
allspice, amandelen, cashewnoten, duivelsdrek, hazelnoten, kaneel, kardemom, komijn, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, pecannoten, pinda's, specerijenmengsel en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Noten-zadenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, pompoenpitten, rondkorrelrijst, sesamzaad, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten, zonnebloem en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Nootachtiger notenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Snelle notenburgers

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige cranberry-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cranberry, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, pistachenoten, room, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken aardappel met noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, hazelnoten, maïsolie, olijfolie, pecannoten, pinda's, vastkokende aardappel, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Notenpolpette

Ingrediënten:
amandelen, bloem, cashewnoten, crackers, brood, macadamianoten, olie, oud brood, paranoten, pecannoten, peper, pijnboompitten, pinda's, ui, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Wortelcake - carrot cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cashewnoten, ei, fijne rietsuiker, gemberpoeder, golden syrup, griekse yoghurt, kaneel, kokosyoghurt, kruidnagelpoeder, maple syrup, marsepeinen worteltjes, nootmuskaat, olijfolie, pecannoot, peper, pistachenootjes, sinaasappelrasp, skyr, speltmeel, volkorentarwemeel, walnoten, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gare granen met noten of zaden

Ingrediënten:
cashewnoten, graan, ijsbasis, knoflook, noten, olijfolie, peper, pistachenoten, sesamzaad en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Vegaballetjes met noten

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, bleekselderij, cashewnoten, ei, gedroogde tijm, groentebouillonpoeder, knoflook, kruim van volkorenbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, tamme kastanjes, tomatensaus, ui, volkorenpenne, volkorenspaghetti, volle melk, walnoten, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kerrienoten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, graan, groente, kerriepoeder, laurierblad, maïsolie, olijfolie, pecannoot, peper, peterselie, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...