Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Met yoghurt geklopte hummus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, griekse yoghurt, olijven, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout
- Soort:
- peulvruchten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, gemalen komijn, gember, kipfilet, knoflook, komijn, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, tahin, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Antilliaans Eten:
Basisrecept uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken: