Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Quenelles van snoek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, boterdeeg, bouquet garni, cayennepeper, champignon, citroenrasp, cognac, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, garnaal, gelatine, gevogeltefond, gruyère, kerriepoeder, knoflook, knolselderij, melk, peper, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: