pannenkoeken en flensjes

Zoek naar pannenkoeken en flensjes in jouw eigen kookboeken

Pannenkoeken En Flensjes koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2011-01:

Champignonbuideltjes

Ingrediënten:
champignon

Soort:
hapjes / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit delicious. magazine - 2011-09

Recept uit delicious. magazine - 2011-09:

Duizend-gaten-pannenkoekjes met rozenjam

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / nagerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Appelflensjes

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, canderel, custardpoeder, ei, goudrenet, kaneel, magere melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Tigelle di Robertino con lardo - Pannenkoekjes van Robertino met ham

Ingrediënten:
bloem, boter, knoflook, melk, proscuitto crudo, reuzel, rozemarijn, verse gist, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Ys'ung ping - Uienpannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, lenteui, sesamolie, spekvet en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Appel-crêpetaart - gâteau de crêpes aux pommes

Ingrediënten:
boter, ei, kastanjehoning, kastanjemeel, melk, suiker en tarwebloem

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Yorkshire pudding - Hartige Pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, druipvet van geroosterd vlees, ei, melk en zout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Rikkaat ritarit - Wentelteefje op zijn Fins

Ingrediënten:
amandel, appelmoes, bessenjam, bloem, boter, ei, kaneel, melk, suiker en witbrood

Keuken:
Fins
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Drie in de pan

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Dadar tahoe I (Pannenkoek van tahoe)

Ingrediënten:
ei, tahoe en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Bundeltje (crêpes) met gestoofde witlof en zachte provolonekaas in een saus van verse worst en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, bruine fond, ei, gezouten spek, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, provolone, tomatenpuree, verse worst, witlof en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Courgetteflensjes

Ingrediënten:
courgette, eiwit, knoflook, parmezaanse kaas, saffloerolie, volkorenmeel, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Crêpe Royal

Ingrediënten:
banketbakkersroom (gele room), flensjes en meringue

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Crêpe Suzette

Ingrediënten:
citroensap, flensjes, grand marnier, roomboter, sinaasappelsap en suiker

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Saus voor crêpes Suzette

Ingrediënten:
boter, flensjes, kristalsuiker, rum, sinaasappellikeur en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Crêpes Suzette - Flensjes met vanille-sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, vanille-sinaasappelsaus, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pannenkoeken met banaan en room

Ingrediënten:
banaan, boter, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, patentbloem, room en zonnebloemolie

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoek) met zwarte truffel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, dashibouillon, druivenpitolie, ei, gedroogde bonitovlokken, groene kool, truffelmayonaise, zoetzure sojasaus, zout en zwarte truffel

Keuken:
Japans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht / basisrecept uit Culinaria Frankrijk:

Basisrecept voor 12 crèpes - pâte à crêpes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Blintzes (Pannenkoeken) gevuld met vlees

Ingrediënten:
blintzes, cayennepeper, chilipoeder, citroenschil, mager rundgehakt, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, tomaten, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Oostenrijks / Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Kruidenflensjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, dragon, ei, kervel, melk, peper, peterselie en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Flensjesbeslag

Ingrediënten:
bloem, ei, maïzena en melk

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Flensjes met rodebonenpasta

Ingrediënten:
bloem, ei, maïsolie, rodebonen-pasta, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Melkbeslag

Ingrediënten:
bloem, gist en melk

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Gratin van crêpes met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eieren, geraspte kaas, kerriepoeder, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sint-jakobsschelpen, ui en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Lasagne van crêpes met spinazie en ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eieren, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tomatensaus met basilicum, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes