pannenkoeken en flensjes

Zoek naar pannenkoeken en flensjes in jouw eigen kookboeken

Pannenkoeken En Flensjes koken? De lekkerste recepten:

Recept uit delicious. magazine - 2011-01:

Champignonbuideltjes

Ingrediënten:
champignon

Soort:
hapjes / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit delicious. magazine - 2011-09

Recept uit delicious. magazine - 2011-09:

Duizend-gaten-pannenkoekjes met rozenjam

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Amerikaanse pannenkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, beleg naar keuze, bloem, ei, kristalsuiker, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Flensjes met crème anglaise

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eierdooier, flensjes, kristalsuiker, maïzena, melk, rum en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, ei, kristalsuiker, melk, rum, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Flensjes met slagroom

Ingrediënten:
flensjes, karamelsaus en slagroom

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Geflambeerde flensjes

Ingrediënten:
flensjes, kristalsuiker en rum

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Crèpes Comédie Française Flensjes Met Ijs En Grand Marnier

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, grand marniersaus, melk, poedersuiker, vanilleijs en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Gevulde pannenkoeken - frixuelos

Ingrediënten:
bloem, eieren, jam, melk, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Crespelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Crespelletaart met tomaat, prosciutto en kaas

Ingrediënten:
crespelle, extra vergine olijfolie, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, pruimtomaten in blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Pannenkoekjes met garnalen

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, eieren, garnalen, knoflook, maïszetmeel, melk, oregano, peper, rode paprika, sjalotjes, tijm, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Flensjes gevuld met kip en ananas

Ingrediënten:
ananas, bloem, eieren, gemalen kaas, kippeneiwit, melk, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Blini's met zalmmousse en cottagecheese

Ingrediënten:
bakpoeder, bessengelei, cottagecheese, dille, eieren, melk, peper, pistaches, slagroom, vetstof, volkorenmeel, worcestersaus, zalm in blik en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Keizerlijke pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde vijgen, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, volle melk en zoete witte wijn

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Crèpes

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, génépi, jam, kruidenlikeur, marc de provence, melk, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Lunch / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Dikke pannenkoeken, ook wel drie-in-de-pan

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, eiwit, schenkstroop, tarwebloem, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Nederlands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Lunch / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Dunne pannenkoeken

Ingrediënten:
boter, ei, tarwebloem, volle melk, witte basterdsuiker en zeezout

Keuken:
Nederlands
Soort:
pannenkoeken en flensjes

Diner / lunch / hoofdgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:

Flensjes, gevuld, met ham en ei

Ingrediënten:
ei, flensjes en ham

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-10:

Teff-pannenkoeken, snelle, met köfte

Ingrediënten:
pannenkoeken

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit delicious. magazine - 2016-06

Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:

Testaroli met amandel-tomatenpesto

Ingrediënten:
amandel, taro en tomatenpesto

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Drie in de pan

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Saus voor crêpes Suzette

Ingrediënten:
boter, flensjes, kristalsuiker, rum, sinaasappellikeur en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Pistachepannenkoekjes met crème anglaise

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooiers, gedroogde gist, melk, ongezouten pistachenoten, vanillestokje en witte basterdsuiker

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Sesamblini's met mangosalsa

Ingrediënten:
basilicum, biogarde, boekweitmeel, boter, chilipeper, ei, gedroogde gist, lente-uitjes, limoen, mango, melk, peper, sesamolie, sesamzaad, suiker, verse gember, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Koffiepannenkoekjes met gepeperde chocoladesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, dessertchocolade, eieren, gedroogde gist, melk, oploskoffie, peper, suiker en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes