vegan

vegan

Zoek naar vegan in jouw eigen kookboeken

Vegan koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Paprika-Kürbis-Humus - Paprika-pompoenhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, groentebouillon, ijsblokjes, kaneelpoeder, kikkererwten uit blik, knoflook, muskaatpompoen, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, scherp gerookt paprikapoeder, walnoten, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Safran-koblauch-Humus - Saffraan-knoflookhumus

Ingrediënten:
citroensap, gember, ijsblokjes, kikkererwten uit blik, knoflook, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, witte amandelmousse en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Rumtopf

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, ananas, blauwe bessen, bramen, kersen, mirabellen, perziken, pruimen, rode bessen, rum en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Compote van rabarber met aardbeien en rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, kristalsuiker, limoensap, rabarber en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeienspuma

Ingrediënten:
aardbeienpuree, gelatinepoeder, kristalsuiker, vlierbloesemsiroop en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Endiviensalat mit Kürbisvinaigrette - Andijviesalade met pompoenzaadvinaigrette

Ingrediënten:
distelolie, gele krulandijvie, peper, pompoenpitolie, pompoenpitten, salade, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeiensorbet

Ingrediënten:
aardbeienpuree, citroensap, glucosepoeder, kristalsuiker en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Gin-tonic

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienpuree, basilicum, citroengras, gin, ijs, limoen, lycheesap uit blik, munt, rabarbersap, rode chilipeper, rozenessence, salie, schweppes pink pepper tonic en watermeloenballetjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Mocktail van aardbeien

Ingrediënten:
aardbeienpuree, hot lips-bloemetjes, ijs, koolzuurhoudend water, limoensap, munt, rietsuikersiroop, violetsuiker, water en zoethoutcress

Keuken:
Belgisch / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Pesche alle fragolino

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, perzik, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Smoothie

Ingrediënten:
aardbeien, banaan en granny smith

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeien op brood 3

Ingrediënten:
aardbeien, boterham en honing

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Vegetarian Stuffed Grape Leaves - Vegetarische gevulde druivenbladeren

Ingrediënten:
citroensap, druivenbladeren, gedroogde munt, hete paprikapoeder, ingemaakte druivenbladeren, olijfolie, rijst, rode linzen, suiker, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Variationen vom Möhrensalat - Wortelsaladevariaties 2. Wortelsalade met munt

Ingrediënten:
aceto balsamico, bruine suiker, munt, olijfolie, peper, sjalot, worteltjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Spinach Root with Olive Oil - Spinaziestelen met olijfolie

Ingrediënten:
citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, olijfolie, spinaziestelen, suiker, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Sangria met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, cava, citroengras, granny smith, kersen op sap, kristalsuiker, limoensap, prosecco en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Meloen met crumble van zwarte olijven

Ingrediënten:
cavaillonmeloen, crumble van zwarte olijven, fleur de sel en olijfolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Powershake

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, granny smith, jonagold, rode biet, witte selderij en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Amuse / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Aubergine-kaviaar

Ingrediënten:
aubergines, azijn, olie, peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Fruitsalade 1

Ingrediënten:
aardbei, bananen, braambessen, kiwi, limoensap, limoenschil, pitloze druiven, sinaasappel, sinaasappelsap en sinaasappelschil

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeiensalade

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, rode wijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwetsencompote

Ingrediënten:
citroen, kaneelstokje, kersenlikeur, kruidnagel, kwetsen, rode port, rode wijn, sinaasappel, suiker, vanillepeul en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Rote-Bete-Salat mit Sektbirne - Rode bietensalade met sekt en peer

Ingrediënten:
distelolie, mosterdpoeder, perensap, pijnappelpitten, rode bieten, salade, sekt, veldsla, williamsperen, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Gastric

Ingrediënten:
dragon, laurier, noilly prat, peperkorrels, sjalot en tijm

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Kerstomaten

Ingrediënten:
kerstomaat, knoflook, peper, poedersuiker, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Rode-bietensap II

Ingrediënten:
bietensap en citroensap

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan