Gevulde brinjal - Indiase gevulde aubergines

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 550 in De Joodse keuken .

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Auberginehummus met harissa

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Marokkaanse caviare d'aubergines

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Auberginesalade met miso

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Romige auberginedressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades