likeuren en gedestilleerd

Zoek naar likeuren en gedestilleerd in jouw eigen kookboeken

Likeuren En Gedestilleerd koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Advocaat

Ingrediënten:
brandewijn, dooier, suiker en vanillestokje

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Boerenjongens

Ingrediënten:
brandewijn, kaneelstokje, suiker en sultana's

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Iraanse arak

Ingrediënten:
anijszaad, citroenschil, kersen, mastiek, melasse, rozijnen en venkelzaad

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Koffie-amandellikeur stijl Baileys

Ingrediënten:
amandelessence, chocoladedessertsaus, ei, oploskoffiepoeder, slagroom, suiker, vanillesuiker en whiskey

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Amandellikeur type amaretto

Ingrediënten:
amandelaroma, brandy, cognac, gele voedingskleurstof, glycerine, rode voedingskleurstof, suiker, water en wodka

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Koffielikeur type Tia Maria en Kahlua

Ingrediënten:
brandy, bruine basterdsuiker, oploskoffiepoeder, rum, suiker, vanillestokje en wodka

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Sinaasappellikeur stijl Drambuie

Ingrediënten:
korianderzaadjes, sinaasappelrasp, vloeibare honing en whisky

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Boerenmeisjes

Ingrediënten:
abrikozen, gedroogd, brandewijn, suiker en vanillestokje

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Kandeel

Ingrediënten:
citroen, eidooier, halfzoete witte wijn, kaneelbeschuitjes, kraamdrank, kruidnagel, pijpkaneel en suiker

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Iraakse arak

Ingrediënten:
dadels en mastiek

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

House Bitters

Ingrediënten:
anijszaad, burdock (klit), gentiaanbloem, heide bloemtop, gedroogd, kaneel, kruidnagel, kumquat, sinaasappelzest, vanille en vodka

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Buddha's Hand Vodka

Ingrediënten:
boedha's hand citroenzest, vodka en water, gedestilleerd

Soort:
likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Recept uit Neêrlands roem:

Zelfgemaakte advocaat

Ingrediënten:
brandewijn, ei, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
likeuren en gedestilleerd / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mahia - Eau-de-vie

Ingrediënten:
anijszaad, gedroogde dadels, gedroogde vijgen, rozemarijn, rozijnen en venkelzaad

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Libanese arak

Ingrediënten:
anijszaad en druiven

Keuken:
Libanees / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Sinaasappellikeur met koffie

Ingrediënten:
cognac, koffiebonen, rum, sinaasappel, suikerklontjes en wodka

Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Ratafia van aardbeien

Ingrediënten:
aardbeienpulp, eau de vie, kaneel, kristalsuiker en kruidnagel

Keuken:
Spaans / Frans / Italiaans
Soort:
vegan / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Irischer Sahne-Kaffee-Likör - Ierse slagroom-koffielikeur

Ingrediënten:
bittere chocolade, koude koffie, slagroom, suiker, vanillemerg en whisky

Keuken:
Iers / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / likeuren en gedestilleerd / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Met boter of room monteren

Ingrediënten:
boter, braadresten, crème fraîche, fond, room, water en wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Speisekammer:

Orangencello

Ingrediënten:
brandewijn, sinaasappel, suiker en water

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Crème de Menthe

Ingrediënten:
brandewijn, munt, suiker, water en wodka

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Speisekammer:

Limoncello

Ingrediënten:
brandewijn, citroenen, suiker en water

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Speisekammer:

Grapeferuitcello

Ingrediënten:
brandewijn, grapefruit, suiker en water

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak / likeuren en gedestilleerd
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Crème de Cassis - Cassiscrème

Ingrediënten:
brandewijn, suiker, water, wodka en zwarte bessen

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / likeuren en gedestilleerd

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Kipfajita’s, romige

Soort:
brood en broodgerecht / wild en gevogelte