sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Porto Ricaanse Pernil

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenskarbonade met zomerse succotash

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Perfecte sous-vide steak

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Lemon curd van meyer-citroenen

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Warme appelcider met specerijen

Ingrediënten:
appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Margarita met grapefruit en earl grey

Ingrediënten:
grapefruitschil, limoensap, tequila met grapefruit en earl grey en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Big Easy does it

Ingrediënten:
citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé Van Zacht Fruit Uit Napa Valley, Sorbet Van Chaput St Mauré Du Manoir En Schuim Van Witte Balsamico

Ingrediënten:
bosaardbeien, boysenbes, munt, schuim van witte balsamico, sorbet van chaput st mauré du manoir en zacht fruit, consommé van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
dooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, geklaard, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Anglaise van banaan

Ingrediënten:
bananenwater, dooier, gelatine, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, dooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda

Ingrediënten:
banaan, gekarameliseerd, bananenmouse, bananensorbet, bananentuiles, cacao nibs-coulis, chocoladepudding, pindacrunch, pindaglazuur, pindakaasmousse en zandgebak met pinda

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
appel, granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja

Ingrediënten:
anglaise van banaan, cashewnotenijs, chocoladecremeux, chocolade-ijs, chocoladekoek, poeder van, chocolat velvet, gastrique de cepa vieja, roomijs van vanille en tuile

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Marokkaanse lamsgehaktballen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ossenhaas met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rode wijnsaus en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
asperges, groen, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei, sous vide gekookt

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Gecomprimeerde watermeloen en Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
hayden mango-"eidooier", limoen en watermeloen, gecomprimeerde

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en tomatenmarmelade

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Madagascar vanillecake met roomijs van morellen, coulis van ltaliaanse pistaches, gewelde kersen, kersenschuim en kersenjam

Ingrediënten:
kersengelei, kersen, geweld, kersenjam, kersenschuim, madagascar vanillecake, pistache, pistaches-coulis en roomijs van morellen

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide