sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Anglaise van banaan

Ingrediënten:
bananenwater, eidooier, gelatine, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Adobo met varkensribben

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja

Ingrediënten:
anglaise van banaan, cashewnotenijs, chocoladecremeux, chocolade-ijs, chocoladekoek, poeder van, chocolat velvet, gastrique de cepa vieja, vanilleroomijs en tuile

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Acht uur gegaarde vanglap met balsamicopaddenstoelen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, ciderazijn, dragon, eendenvet, grove mosterd, honing, knoflook, koolzaadolie, sjalot en vinaigrette

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda

Ingrediënten:
banaan, bananenmouse, bananensorbet, bananentuiles, cacao nibs-coulis, chocoladepudding, pindacrunch, pindaglazuur, pindakaasmousse en zandgebak met pinda

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Brunch / bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Wafels bij gefrituurde kip

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

1

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Kruidendeksel voor varkensvlees

Ingrediënten:
boter, dragom, eidooier, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Koolsla

Ingrediënten:
citroen, honing, mayonaise, peper, witte kool, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Selderijpuree (35 min 95°C)

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

Ingrediënten:
peper, raapolie, rozemarijn, selderijpuree, sinaasappel, vissaus, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

3

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Rosa gegarte Entenbrust / Aziatisch gegaarde eendenborst (1uur bij 55°C)

Ingrediënten:
barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Wolfsbarsch mit Püree / Zeebaars met puree (20 min, 58° C)

Ingrediënten:
bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kwartel met Za'atar en couscoussalade

Ingrediënten:
couscoussalade, kwartel en zaatar

Keuken:
Turks
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Sous-Vide-Rotkohl / Sous vide rode kool (120 min op 85° C)

Ingrediënten:
boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Zalm met Bois Boudran-saus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ketchup, olijfolie, sherryazijn, sjalot, sojasaus, tabasco, verse dragon, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
sous-vide