sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Penicillin

Ingrediënten:
blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemakte tonicsiroop

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Taiwanese broodjes varkensbuik

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik

Keuken:
Taiwanees
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Lamsrack met kruidenkorst

Ingrediënten:
dijonmosterd, fleur de sel, knoflook, lamsracks, olijfolie, panko, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Runderribben met donker bier

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes

Keuken:
Iers
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Knoflookconfit

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tijm en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Chili van liesstuk

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Vulling (voor kalkoen) die je niet vult

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenssaté met pindasaus

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Infusie van kokosroom met pandan

Ingrediënten:
gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Gecomprimeerde watermeloen en Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
hayden mango-"eidooier", limoen en watermeloen, gecomprimeerde

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Lemon curd van meyer-citroenen

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Porto Ricaanse Pernil

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Marokkaanse lamsgehaktballen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenskarbonade met zomerse succotash

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Perfecte sous-vide steak

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ossenhaas met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre

Ingrediënten:
kaneelijs, kervel, roomkaas, glazuur van, rozijnencoulis, walnoten, crunch van gesuikerde, wortel, gelei van met bijbehorend poeder, wortel en worteltaart

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Ingrediënten:
ananas, chocolade, wit, vlokken, koriander, koriandercoulis en passievrucht, gelei van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
groene asperge, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley

Ingrediënten:
aardbeien, bosbes, bramen, frambozen, munt, sauvignon blanc en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Nougatine en zandkoek met sesam, vergezeld van pruimen, Kaapse kruisbessen en sorbet van jasmijnrijst

Ingrediënten:
citruspoeder, dadelsiroop, halvah, kaapse kruisbes (physalis), pruimen, pruimenjam, sesamnougatine, sorbet van jasmijnrijst en zandkoek met sesamolie

Soort:
sous-vide