sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Infusie van kokosroom met pandan

Ingrediënten:
gecondenseerde kokosmelk, honing, pandanblad, pandanextract en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Runderribben met donker bier

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes

Keuken:
Iers
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Lamsrack met kruidenkorst

Ingrediënten:
dijonmosterd, fleur de sel, knoflook, lamsracks, olijfolie, panko, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Penicillin

Ingrediënten:
blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Chili van liesstuk

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Knoflookconfit

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tijm en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Vulling (voor kalkoen) die je niet vult

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Taiwanese broodjes varkensbuik

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, daikon, demerarasuiker, gember, geroosterde pindas, gestoomde broodjes, hoisinsaus, knoflook, koriander, sojasaus, srirachasaus, steranijs en varkensbuik

Keuken:
Taiwanees
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenssaté met pindasaus

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, geroosterde pindas, kokosmelk, koolzaadolie, korianderblaadjes, kurkuma, lichtbruine suiker, limoen, limoensap, pindakaas, rode currypasta, sojasaus, varkenskabonades en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemakte tonicsiroop

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Ingrediënten:
ananas, chocolade, wit, vlokken, koriander, koriandercoulis en passievrucht, gelei van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley

Ingrediënten:
aardbeien, bosbes, bramen, frambozen, munt, sauvignon blanc en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre

Ingrediënten:
kaneelijs, kervel, roomkaas, glazuur van, rozijnencoulis, walnoten, crunch van gesuikerde, wortel, gelei van met bijbehorend poeder, wortel en worteltaart

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
groene asperge, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Nougatine en zandkoek met sesam, vergezeld van pruimen, Kaapse kruisbessen en sorbet van jasmijnrijst

Ingrediënten:
citruspoeder, dadelsiroop, halvah, kaapse kruisbes (physalis), pruimen, pruimenjam, sesamnougatine, sorbet van jasmijnrijst en zandkoek met sesamolie

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Gecomprimeerde watermeloen en Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
hayden mango-"eidooier", limoen en watermeloen, gecomprimeerde

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Madagascar vanillecake met roomijs van morellen, coulis van ltaliaanse pistaches, gewelde kersen, kersenschuim en kersenjam

Ingrediënten:
kersengelei, kers, kersenjam, kersenschuim, madagascar vanillecake, pistache, pistaches-coulis en roomijs van morellen

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Jerk-Hähnchenflügel / Jerk kippenvleugel (2 uur, 75°C)

Ingrediënten:
gember, groene chilipeper, kaneelpoeder, kippenvleugel, knoflook, lente-ui, limettensap, rietsuiker, sojasaus, tijm en zout

Keuken:
Jamaicaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Sous-Vide-Rotkohl / Sous vide rode kool (120 min op 85° C)

Ingrediënten:
boter, frambozenjam, honing, kruidnagel, rode kool ui, rode wijnazijn, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Broodjes pulled pork uit Carolina met azijnsaus

Ingrediënten:
azijnsaus, cayennepeper, groene kool, kaiserbroodjes, knoflook, koolzaadolie, lichtbruine suiker, mayonaise, ontbeende varkensschouder, paprikapoeder, rode kool, selderijblad en selderijzaad

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Pina Kayada

Ingrediënten:
ananas, ananassap, ijsblokjes, kokosroom met pandan, limoensap, pandanblad en witte rum

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Tequila met grapefruit en earl grey

Ingrediënten:
agavesiroop, earlgreythee, grapefruitsap, grapefruitschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil en tequila

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Chinese thee-eieren

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Zalm met Bois Boudran-saus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ketchup, olijfolie, sherryazijn, sjalot, sojasaus, tabasco, verse dragon, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
sous-vide