sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, ciderazijn, dragon, eendenvet, grove mosterd, honing, knoflook, koolzaadolie, sjalot en vinaigrette

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Eend met mole rojo

Ingrediënten:
eendenbout, koolzaadolie, rode molesaus en sesamzaad

Keuken:
Mexicaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Carne asada met chimichurrisaus

Ingrediënten:
chimichurrisaus, gemalen komijn en vanglap

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Selderijpuree (35 min 95°C)

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Wolfsbarsch mit Püree / Zeebaars met puree (20 min, 58° C)

Ingrediënten:
bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Koolsla

Ingrediënten:
citroen, honing, mayonaise, peper, witte kool, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Kruidendeksel voor varkensvlees

Ingrediënten:
boter, dragom, eidooier, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

1

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Chinese thee-eieren

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, ei, lapsang souchong, mirin, sojasaus en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Schuim van witte balsamico

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, gelatine en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Rosa gegarte Entenbrust / Aziatisch gegaarde eendenborst (1uur bij 55°C)

Ingrediënten:
barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Spargel mit Salzmandeln / Asperge met gezouten amandelen (6 min, 85° C)

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja

Ingrediënten:
anglaise van banaan, cashewnotenijs, chocoladecremeux, chocolade-ijs, chocoladekoek, poeder van, chocolat velvet, gastrique de cepa vieja, vanilleroomijs en tuile

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Acht uur gegaarde vanglap met balsamicopaddenstoelen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, eikhaas, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, rozemarijn, sjalot, sojasaus, tijm en vanglap

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda

Ingrediënten:
banaan, bananenmouse, bananensorbet, bananentuiles, cacao nibs-coulis, chocoladepudding, pindacrunch, pindaglazuur, pindakaasmousse en zandgebak met pinda

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Brunch / bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Wafels bij gefrituurde kip

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

3

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

Ingrediënten:
peper, raapolie, rozemarijn, selderijpuree, sinaasappel, vissaus, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Ingrediënten:
wild

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Warme appelcider met specerijen

Ingrediënten:
appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Pulled-Pork-Wraps (12 uur bij 77 °C)

Ingrediënten:
bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

2

Soort:
sous-vide