magnetron

magnetron

Zoek naar magnetron in jouw eigen kookboeken

Magnetron koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Rodekool met appel

Ingrediënten:
appel, azijn, boter, peper, rodekool, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
magnetron / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Rijst koken - de magnetronmethode pandan, basmati en langkorrelrijst

Ingrediënten:
bouillon, rijst, specerijen en water

Soort:
magnetron / rijst / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Twee snelle eiermuffins in een beker

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boerenkool, cheddar, ei, ghee, goudse kaas, ham, lente-ui, roomboter, snijbiet, spinazie en zachte geitenkaas

Soort:
magnetron
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Tiramisu-mugcake

Ingrediënten:
amandelmeel, baking soda, cacao, ei, erythritol, koffie, kokosmeel, kokosolie, mascarpone, pure chocolade, roomboter, rumessence, slagroom en stevia

Soort:
magnetron
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kruisbessenschotel met eeen deklaag

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, gemalen kaneel, halfvolle melk, kruisbessen, nootmuskaat, suiker en zeezout

Soort:
fruit / magnetron
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gestoofde appels gevuld met cranberries en rozijnen

Ingrediënten:
boter, cranberry, golden delicious appel, lichtbruine basterdsuiker en sultanarozijnen

Soort:
fruit / magnetron
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pastrami met kruidenzuurkool

Ingrediënten:
aardappelpuree, kruidenzuurkool, olijfolie, parmezaanse kaas en pastrami

Soort:
vlees / magnetron
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gevulde aubergine met gyrosvlees

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, lamsbout, olie, oregano, paprikapoeder, rozemarijn, tomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / magnetron
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gekruide vruchtensalade

Ingrediënten:
ananas, gemberpoeder, kaneelstokje, kardemompeul, kiwi, lichtbruine basterdsuiker, mango, papaja, perzik, pruim, sinaasappel en sinaasappelsap

Soort:
salade / fruit / magnetron
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Gepofte krieltjes met sardineboter

Ingrediënten:
citroensap, krieltjes, peper, roomboter, sardientjes uit blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / magnetron
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Parmezaanse kip

Ingrediënten:
appel, basilicum, cornflakes, drumsticks, gedroogde oregano, kipdrumsticks, knoflook, madeira, magere yoghurt, parmezaanse kaas, saffloerolie, tomaat, tomatenpuree, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenkrans

Ingrediënten:
courgette, droog broodkruim, gele courgette, halfvolle melk, kalkoenborst, knoflook, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, parmezaanse kaas, rode paprika, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Stoofpot van kip met soufflédeksel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, doperwten, eiwit, gecondenseerde melk, kalebas, kippendij, nootmuskaat, tijm, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gebraden kalkoen met dragon-roomsaus

Ingrediënten:
dragon, kalkoen, koudgeperste olijfolie, maïzena, paprikapoeder, room, shoyu, ui, versgemalen zwarte peper, waterkers, zout en zoutarme sojasaus

Keuken:
Europees
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Piepkuikens met parelgortvulling

Ingrediënten:
boter, champignon, knoflook, paprikapoeder, parelgort, parmezaanse kaas, piepkuiken, rode paprika, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rumpudding met sinaasappel

Ingrediënten:
ei, halfvolle melk, navelsinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, tapioca, witte rum en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mokkapudding

Ingrediënten:
espresso, garderoom, halfvolle melk, koffiemelk, maïzena, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Ahorncustard met walnoot

Ingrediënten:
ahornstroop, ei, eiwit, halfvolle melk, vanille-essence en walnoten

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip in tortillataart

Ingrediënten:
bloemtortilla, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen koriander, groene chilipeper, groene paprika, kippenbouillon, kipper, knoflook, koudgeperste olijfolie, limoen, tomaat, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, zout en zwitserse kaas

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Vanillevla met yoghurt en abrikozen

Ingrediënten:
ei, gedroogde abrikozen, halfvolle melk, magere yoghurt, maïzena, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
droge sherry, gemberwortel, honing, kippendij, knoflook, rode peperkorrels, shoyu, voorjaarsui, zoutarme sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / magnetron / gevogelte
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rabarber-appelmoes met suikertoost

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge sherry, nootmuskaat, poedersuiker, rabarber, rinse groene appel, suiker en witbrood

Soort:
fruit / magnetron / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Barbecue kip

Ingrediënten:
bruine suiker, ciderazijn, kip, knoflook, mosterdpoeder, saffloerolie, tabasco, tomaat, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / magnetron / gevogelte / chutney
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Koffiesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, chocolade mokkaboontjes, cointreau, eiwit, gecondenseerde melk, instantkoffie, koffiemelk, sinaasappellikeur, suiker en vanille-essence

Soort:
magnetron / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Omgekeerde rabarber-gembertaart

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere stroop, ei, gemberpoeder, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, mosterdpoeder, nootmuskaat, rabarber, vanille-essence, volkorenmeel, zout en zuiveringszout

Soort:
fruit / magnetron / koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Chocolade-notentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cacao, halfvolle melk, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, saffloerolie, suiker, vanille-essence, walnoten en zout

Soort:
magnetron / koek en gebak / chocolade