Gebraden kalkoen met dragon-roomsaus

Je vindt dit recept op pagina 134 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
magnetron / gevogelte
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalkoenbout met kruiden

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Fondue de volaille - Crèmevulling met gevogelte

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalkoenstrudel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair