meel

Zoek naar meel in jouw eigen kookboeken

Meel koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Trachana

Ingrediënten:
bulgur, griesmeel en karnemelk

Soort:
meel
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Hazenpeper - lepre in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chianti, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / meel
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Corn Cobs, Warming Sous Vide

Soort:
meel
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Corn on the Cob

Soort:
meel
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

freeze-drying Corn

Soort:
meel
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Garlic nougatine

Soort:
meel
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Corn Pudding

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, eidooier, esdoornsiroop, frituurvet, gelatine, gepofte mais, gevriesdroogde mais, panko, room, tijmolie, ultra crisp, volle melk, witte mais en zout

Soort:
meel
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Rice

Soort:
meel
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oyster-beignet

Soort:
meel
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Corn on Cob, cooking sous vide

Soort:
meel
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Basisrecept polenta

Ingrediënten:
griesmeel, water en zout

Soort:
vegetarisch / meel
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Gebakkan kaas - saganáki

Ingrediënten:
citroen, olijfolie en schapenkaas

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
eieren, kaas en zuivel / meel / kaas