Duits

Zoek naar Duits in jouw eigen kookboeken

Duits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

agnesenplätzchen

Ingrediënten:
aardbeienjam, g bloem, koek, poedersuiker, zachte boter, zakjes vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

blasiusbrood

Ingrediënten:
el suiker, g bloem, gedroogde vruchtjes, gist, roggemeel en tl zout

Keuken:
Duits / Zwitsers / Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kaaséclairs

Ingrediënten:
augurk, bloem, boter, ei, eidooier, gervais, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, philadelphia, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / brunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Roggebrood met abrikozen

Ingrediënten:
boter, gedroogde abrikoos, gist, roggemeel, water, witte tarwebloem en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gans met een vulling van appel en rode kool

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, gans, gemberwortel, maïzena, rinse appel, rode kool, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sjalot, suiker, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / stomen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pichelsteinse maaltijd - pichelsteiner topf

Ingrediënten:
aardappel, kalfsvlees, knolselderij, nootmuskaat, rundermerg, rundvlees, savooiekool, schapenvlees, ui, varkensvlees, verse peterselie, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 14

Ingrediënten:
appenzeller, babymaiskolf, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, paprika, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 13

Ingrediënten:
appenzeller, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, marasquinkers, roquefort, sinaasappel, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 15

Ingrediënten:
appenzeller, cervelaatworst, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, olijf, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 16

Ingrediënten:
appenzeller, cocktailkers, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, mandarijnpartjes, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rode duivelsaus

Ingrediënten:
kaneel, kerriepoeder, olie, paprikapoeder, selderijzout, suiker, tabasco, tomatenketchup en tomatenpuree

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch / azijn
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesrolletjes bij het bier

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, gehakt, knoflook, metworst, paprikapoeder, tomatenpuree en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Burgerpasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, champignons uit blik, eidooier, paprikapoeder, parmezaanse kaas, sjalot en varkensbraadworst

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brussels lof voor snobs

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, emmentaler, mosterd, olie, paprikapoeder, saliepoeder, suiker, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brussels lof met walnoten en gember

Ingrediënten:
azijn, cognac, olie, stemgember, suiker, ui, walnoten, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Lofbladen, gevuld

Ingrediënten:
cayennepeper, gervais, rum, tomaat, witlof en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 10, tomaat

Ingrediënten:
augurk, crackers, tomaat en zilverui

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Halve Beluga-eieren

Ingrediënten:
belugakaviaar, cayennepeper, ei, gervais, room en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Vruchtensalade uit het Zwarte Woud

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, honing, perzikken uit blik, pruimencompote, pruimenlikeur, williamsperen en zachtzure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boerenkaas met brood

Ingrediënten:
azijn, boter, goudse boerenkaas, kummel, olie, peper, roggebrood, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brood met kaas op z'n Beiers

Ingrediënten:
boter, bruinbrood, kummel, romadurkaas en ui

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Brood met radijs

Ingrediënten:
boter, peper, radijs, selderijboter en witbrood

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 13, kerrie en vis

Ingrediënten:
crackers, kerriemayonaise, room en vis

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 20, mierikswortel, room en ham

Ingrediënten:
crackers, gekookte ham, mierikswortel en room

Keuken:
Duits