Brits

Zoek naar Brits in jouw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Mijn Scotch broth met lamsvlees op toast

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenbrood, boter, gerookt dooregen spek, grove mosterd, honing, kippenbouillon, koolraap, lamsschenkel, muntsaus, olijfolie, parelgort, pastinaak, peper, peterselie, prei, rozemarijn, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Appel-waterkerssalade - blauwekaasdressing - walnoten

Ingrediënten:
blauwe kaas, ciderazijn, extra vierge olijfolie, handappels, lente-ui, peper, walnoten, waterkers, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vegetarisch

Diner / voorgerecht van De onweerstaanbare aardappel:

zoete aardappelsoep met fourme d'ambert en chipotles

Ingrediënten:
chipotlepeper

Keuken:
Brits
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kleverige karamelpudding

Ingrediënten:
boter, dadels, donkerbruine suiker, ei, gemberpoeder, water, zelfrijzend bakmeel en zuiveringszout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kleverige karamelpudding met vijgen

Ingrediënten:
boter, dadels, donkerbruine suiker, ei, gedroogde vijgen, karamelsaus, sinaasappelrasp, water, zelfrijzend bakmeel en zuiveringszout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kleine citroen-meringuetaartjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, deegbakjes, ei, eidooier, eiwit, kristalsuiker en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bonen in tomatensaus met bacon

Ingrediënten:
bacon, bruine suiker, cayennepeper, Dijon-mosterd , groentebouillon, ketchup, kidneybonen, paprikapoeder, rode wijnazijn, stroop, tomatenpuree, tomatensaus, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bonen in tomatensaus met bourbon en ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bourbon, bruine suiker, cayennepeper, chilisaus, Dijon-mosterd , groentebouillon, ketchup, kidneybonen, koffie, paprikapoeder, rode wijnazijn, stroop, tomatenpuree, tomatensaus, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bonen in tomatensaus met bourbon en chorizo

Ingrediënten:
bourbon, bruine suiker, cayennepeper, chorizo, Dijon-mosterd , groentebouillon, ketchup, kidneybonen, paprikapoeder, stroop, tomatenpuree, tomatensaus, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bonen in tomatensaus met hotdogs

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, Dijon-mosterd , groentebouillon, hotdogs, ketchup, kidneybonen, paprikapoeder, rode wijnazijn, stroop, tomatenpuree, tomatensaus, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroen-limoencurd

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, limoenrasp, limoensap en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroen-passievruchtencurd

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, passievruchten en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroencurd

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bonen in tomatensaus met ahornsiroop en appel

Ingrediënten:
ahornsiroop, appel, bruine suiker, cayennepeper, Dijon-mosterd , groentebouillon, ketchup, kidneybonen, paprikapoeder, stroop, tomatenpuree, tomatensaus, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Karamelsaus bij karamelpudding met vijgen

Ingrediënten:
boter, lichtbruine suiker, room, schenkstroop en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en champignonpudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, guinness, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en madeirapudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, madeira, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Sinaasappel-citroencurd

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Aardappelscones - roereieren - gerookte zalm

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, extra vierge olijfolie, gerookte zalm, kruimige aardappel, olijfolie, peper, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Ouwejongensomelet - gebakken brood - plakjes champignon

Ingrediënten:
cheddar, ei, gerookt dooregen spek, goudse kaas, olijfolie, peper, weidechampignons, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:

Ontbijt-crumpies

Ingrediënten:
gist, harde bloem, natriumbicarbonaat, suiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Rabarber-sinaasappelsoep

Ingrediënten:
crème fraîche, rabarber, sinaasappel, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Cranberry-sinaasappelsoep

Ingrediënten:
cranberry, crème fraîche, sinaasappel, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Kweeperen-gembersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gemberwortel, kweeperen, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Welsh rabbit

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, guinness, mosterd, mosterdpoeder, oude goudse kaas en oud stokbrood

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Picknickvleespastei met ei - derby picknick pie with eggs

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gerookt spek, ham hock, laurierblad, melk, patentbloem, prei, reuzel, ui, varkensbuik, varkensham, varkensschenkel, varkensschouder, verse peterselie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei