Brits

Zoek naar Brits in jouw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, kardemom, nootmuskaat, vruchten en bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, poedersuiker, suiker, boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, melk, nootmuskaat, rozijnen, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met Stilton en bacon

Ingrediënten:
bacon, gist, stilton, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:

Farl

Ingrediënten:
boter, gist, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Summer pudding

Ingrediënten:
blauwe bessen, bramen, frambozen, oud witbrood, poedersuiker, rode bessen, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Notenpudding

Ingrediënten:
amandelen, amandelschaafsel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, ei, hazelnootmeel, maïzena, suiker, vanillesuiker en water

Keuken:
Brits
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Scones van volkorenmeel

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eieren, kristalsuiker, melk, rozijnen, volkorenmeel en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / lunch / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Scones met kaas

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, cheddar, eieren, kristalsuiker, melk en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Wimbledonmuffins

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, boter, eieren, kristalsuiker, poedersuiker en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Scones

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, kristalsuiker, melk, rozijnen en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chocoladecustardsaus

Ingrediënten:
amandel, eidooier, melk, pure kookchocolade en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Christmas pudding

Ingrediënten:
amandelen, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kruidnagel, kaneel, krenten, meel, melk, paneermeel, piment, rozijnen, runderniervet, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
pudding / feestdagen
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:

Poeh's honingbananen in een pakje

Ingrediënten:
banaan, bruine suiker, citroen, honing, kaneelpoeder en slagroom

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Engelse vruchtenpudding

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosbes, bramen, cake, frambozen, vruchten, slagroom, suiker, zomerfruit en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Citrustrifle

Ingrediënten:
cake, garneerchocolaatjes, grapefruit, sinaasappel, slankroom, vanillevla en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Atkins Yorkshire Pudding

Ingrediënten:
atkins bake mix, ei, plantaardige olie, rundvleesjus, volkorengluten, volle melk, zoetstof en zout

Keuken:
Brits
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Braadstuk met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten:
gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, knoflook, peper, runderbraadstuk en zout

Keuken:
Brits
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gestoofde kalkoen - traditional braised turkey

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, gevogeltefond, kalkoen, maïzena, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gefrituurde vis met patat - fish and chips

Ingrediënten:
bier, citroensap, ei, frituurolie, meel, melk, scherpe mosterd, suiker, witvisfilet, worcestersaus en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / frituur
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Ouderwetse triflecake

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, maïzena en tarwebloem

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sherrytrifle van Kate

Ingrediënten:
amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

rosbief

Ingrediënten:
cayennepeper, cognac, olie, rosbief, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

High tea uit Hoe dan?!:

Scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, clotted cream, ei, jam, karnemelk, kefir, mascarpone, rietsuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

High tea uit Hoe dan?!:

Dundeecake van Teun

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloed, boter, citroenrasp, citroensap, cranberry's, ei, krenten, muscovadosuiker, rozijnen, sinaasappelschillen, sukade en witte amandelen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mierikswortelsaus à l'anglaise

Ingrediënten:
mierikswortel, olie, suiker, wijnazijn, witte peper, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gepekelde rundertong op z'n Engels

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, bleekselderij uit blik, citroensap, doperwten, ei, gepekelde rundertong, munt, olie, peterselie, suiker, tomaten, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
orgaanvlees