Duivelsdrek

Duivelsdrek wordt beschouwd als specerijen.

Alternatieve namen: asafoetida en asant.

Zoek naar duivelsdrek in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met duivelsdrek in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste duivelsdrek recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient duivelsdrek:

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Okra-groentecurry

Ingrediënten:
aubergine, curry, duivelsdrek, fenegriekzaad, gember, groene chilipeper, kerrieblaadjes, kikkererwtenmeel, komijn, koriander, munt, okra, olie, rood chilipoeder, suiker, tamarindepasta, vastkokende aardappel, wortel en yamswortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Linzenpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gemalen mosterdzaad, kokosnootvruchtvlees, rood chilipoeder, urad dhal en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Linzen-specerijenpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gedroogde rode peper, moong dal en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Ingemaakte mango met palmsuiker

Ingrediënten:
asafoetida, chilipoeder, fenegriekzaad, kurkuma, mango, mosterdzaad en palmsuiker

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Kokoschutney

Ingrediënten:
asafoetida, groene peper, kokosnoot, komijnzaad, koriander, limoensap en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Pittig mengsel voor peperwater

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, fenegriekzaad, gedroogde rode peper, komijnzaad, korianderzaad, masoor dal, urad dhal, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Bijgerecht uit India:

Droge gemalen chutney

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, curryblaadjes, gedroogde kokosnoot, gedroogde rode peper, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cucumber Black-Eyed Pea Salad

Ingrediënten:
asafoetida, bruin mosterdzaad, chana dal, citroensap, gedroogde rode chilipeper, groene thaise chilipeper, kerrieblad, kokosnoot, kokosnootolie, komijn, komkommer, uradbonen en zwarte oogbonen

Soort:
salade
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

pittig chilipoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gedroogde rode peper, sesamzaad, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchoor, asafoetida, geel chilipoeder, gemberpoeder, komijnzaad, munt, wijnsteenzuur, zout, zwarte peperkorrels en zwart zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Kootupoeder

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, gedroogde kokosvlokken, gedroogde rode peper, geraspte copra, komijnzaad, korianderzaad, urad dhal, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chaat masala

Ingrediënten:
amchoor, asafoetida, cayennepeper, gemberpoeder, komijn, koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelzaden, gedroogde munt, gedroogde rode chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Sambhar masala II

Ingrediënten:
arachideolie, asafoetida, chana dal, fenegriekzaad, gedroogde rode peper, knoflookpoeder, komijnzaad, korianderzaad, kurkumapoeder, mosterdzaad, urad dhal en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Poriyalpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, gedroogde kokosvlokken, gedroogde rode peper, geraspte copra, korianderzaad, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Tandoori chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchoor, asafoetida, fenegriekzaad, gedroogde munt, geel chilipoeder, gemalen foelie, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chili-kokossaus

Ingrediënten:
asafoetida, gemberwortel, kokosmelk, komijnzaad, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, poblano chilipeper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Chat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelpitten, gedroogde munt, gedroogde rode pepers, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chili-yoghurtsaus

Ingrediënten:
asafoetida, gemberwortel, komijnzaad, koriander, limoensap, neutrale olie, peper, poblano chilipeper, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Sambarpoeder

Ingrediënten:
asafoetida, bruin mosterdzaad, chilipeper, chilivlokken, duivenerwten, fenegriekzaad, korianderzaad, spliterwten en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch