Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Duiffilet op krentenwegge
- Ingrediënten:
- appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Krentenwegge wordt beschouwd als brood.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met krentenwegge in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient krentenwegge:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-13:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Lunch uit De vrolijke keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: