Gepaneerde zwezerik

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 851 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde kalfsborst uit Genua - cima alla genovese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Croquettes van garnaalen gehakt of zwezerik - Petronella Calkoen, 1750

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Vulling voor ravioli

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Zwezerik met garnalen, cantharellen en oloroso

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen