Double cream

Double cream wordt beschouwd als dikke room.

Zoek naar double cream in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met double cream in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste double cream recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient double cream:

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Borekitas

Ingrediënten:
babyspinazie, boter, dille, double cream, ei, eierdooier, feta, kaskavalkaas, maanzaad, melk, nigellazaad, patentbloem, sesamzaad, slagroom, suiker, tijm en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, geroosterde pistachenoten, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Nantuasaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, double cream, garnaien, staarten en rivierkreeftboter

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip met port

Ingrediënten:
champignons, cognac, double cream, kip en port

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Ricard"

Ingrediënten:
eidooier, double cream, kreeft, ricard en slakkenboter

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / nagerecht uit Nigella bijt:

Sinaasappelroomijs

Ingrediënten:
double cream, poedersuiker, sevillasinaasappels en wafels

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Roomijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, double cream, melk en smaakstof

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Parfait

Ingrediënten:
eidooier, double cream, smaakstof en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip "Jacquard"

Ingrediënten:
cognac, double cream, dragon, bressekip, prei, selderij, truffel, varkensblaas en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wijting uit Dieppe

Ingrediënten:
beurre manié, bouquet garni, champignons, double cream, mosselen, wijting en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / lunch / nagerecht uit Nigella bijt:

Turks-fruitsyllabub

Ingrediënten:
citroensap, cointreau, double cream, fijne tafelsuiker, oranjebloesemwater, pistaches en rozenwater

Keuken:
Turks
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Passievruchtenfool

Ingrediënten:
citroensap, cointreau, double cream, passievrucht en poedersuiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Bavarois

Ingrediënten:
basterdsuiker, double cream, ei, fruitpuree of eau de vie naar keuze, gelatine en melk

Keuken:
Frans
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Normandische saus

Ingrediënten:
boter, champignon-kookvocht, eidooier, double cream, mossel-kookvocht, tong-bouillon en visvelouté

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Hoe te eten:

Barbadaanse room

Ingrediënten:
bruine suiker, double cream, griekse yoghurt en slagroom

Soort:
zoet / vegetarisch