Japanse rijstmie

Zoek naar japanse rijstmie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met japanse rijstmie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste japanse rijstmie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient japanse rijstmie:

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Somen-salade

Ingrediënten:
bosui, dashi, ei, gember, ijsblokjes, japanse rijstmie, komkommer, mirin, olie, ongepelde grote garnalen, sojasaus en water

Keuken:
Japans
Soort:
noedels / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie uit Chiang mai

Ingrediënten:
groentebouillon, kippenbouillon, kippendij, kokosroom, magic paste, rijstmie, rode paprika, sojasaus en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie met zoete, pittige groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, daikon, gember, knoflook, limoen, palmsuiker, pruimensaus, rijstmie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, thaise vissaus, verse koriander, witte kool en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise mie met chinees bieslook

Ingrediënten:
gember, groene peper, knoflook, knoflookbieslook, pinda, quorn, rijstmie, sojasaus, tahoe, taugé, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken noedelkoek

Ingrediënten:
eiermie, lente ui, neutrale olie, noedels, pasta, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Gebakken Thaise mie

Ingrediënten:
chilivlokken, eieren, gedroogde garnalen, ingemaakte daikon, knoflook, knoflookbieslook, pinda, rijstmie, sojasaus, suiker, tahoe, tamarinde, taugé, thaise vissaus en tijgergarnalen

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte garnalen met mie

Ingrediënten:
chilivlokken, daikon, garnalen, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, pinda, rijstmie, sesamolie, sjalot, sojasaus, taugé en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren