Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Gilda - Tapa van olijven en ansjovis
- Ingrediënten:
- augurk, boquerones, guindilla peper in azijn, ingelegde ansjovisfilet en manzanilla-olijven
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Ingelegde ansjovisfilet wordt beschouwd als ingemaakte ansjovis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ingelegde ansjovisfilet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ingelegde ansjovisfilet:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit delicious. magazine - 2014-02:
Recept uit delicious. magazine - 2014-02:
Recept uit delicious. magazine - 2014-02:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-11:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-08:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-05:
Recept uit de zilveren lepel: