Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Canard à la presse
- Ingrediënten:
- boter, cognac, eend, barbarie, eendenjus, eendensap uit de pers, knoflook, pekel, rode wijn, rozemarijn en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Eendensap uit de pers wordt beschouwd als eend.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eendensap uit de pers in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eendensap uit de pers:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Selamat Makan!:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-05:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-05:
Recept uit de zilveren lepel: