Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousse de jambon de pays - Hammousse
- Ingrediënten:
- crème fraîche, gekookte boerenham, peper, slagroom, vleesgelei, waterkers, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vleesgelei in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vleesgelei:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: