Strochampignon

Strochampignon wordt beschouwd als champignons.

Zoek naar strochampignon in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met strochampignon in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste strochampignon recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient strochampignon:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pikant-zure garnalensoep - tom yam goong

Ingrediënten:
bai ma-grood, bai pak chee, bergamotblad, citroengras, galanga, gepelde rauwe garnalen, groene thaise chilipeper, kha, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, nam prik pow, prik khee noo, sjalot, strochampignon, ta krai, thaise vissaus, verse koriander, water en zwarte chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gemengde kerrieschotel - gaeng hoh

Ingrediënten:
bamboescheuten, cellofaanmie, geelwortel, gele bonensaus, ingelegde amsoi, kerriepoeder, kip, knoflook, kratiem, ma-khue puang, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, sperziebonen, strochampignon, tao jeow, thaise aubergine, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, varkensvlees en woon sen

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees / gevogelte
Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes

Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:

Tom Yum Kung

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, garnalen, jasmijnrijst, kaffirlimoenblad, koriandersap, limoengras, limoensap, strochampignon, thaise chilipeper, thaise vissaus en water

Keuken:
Aziatisch / Thais / Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade & champignon

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, champignons, chocolade tartelette, dragonstroop, limoenroom, taggiasche olijven en venkelchips