Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:
Otsumami barsnacks
- Ingrediënten:
- atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- barbecue/grill
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Atarime wordt beschouwd als gedroogde inktvis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met atarime in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient atarime:
Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-09:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Amuse / diner uit Story on a Plate:
Recept uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-06:
Recept uit delicious. magazine - 2015-06:
Recept uit delicious. magazine - 2015-06:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit delicious. magazine - 2013-08:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit delicious. magazine - 2010-13:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger: