Base wangenan

Base wangenan wordt beschouwd als kruidenpasta.

Zoek naar base wangenan in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met base wangenan in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste base wangenan recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient base wangenan:

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Saté van vis en garnalen

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, citroenblaadjes, garnalen, gula bali, kabeljauw, kokosmelk, kokosvruchtvlees, pangasiusfilet, peperkorrel en witte vis

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kruidenpastagelei

Ingrediënten:
gelatine en kruidenpasta

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Salade van belimbingblad

Ingrediënten:
base wangenan, belimbingblad, jeruk limo, kemiri, kippenhartjes, kippenmaagjes, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lombok, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, croutons, knoflook, kruidenpasta, olijfolie en pesto

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Latkes met pesto of kruidenpasta

Ingrediënten:
broodkruim, druivenpitolie, ei, kruidenpasta, kruimige aardappel, maïsolie, pesto, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gele curry van bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, curry, dikke yoghurt, doperwten, garam masala, gehakt, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, koriander, kruidenpasta, lente-uien, olijfolie, peper en zout, pitabroodjes, rode uien, roosjes en knoflook