Moscatelazijn

Moscatelazijn wordt beschouwd als azijn.

Zoek naar moscatelazijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met moscatelazijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste moscatelazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient moscatelazijn:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Gemengde bloemkool met gouden rozijnen, ricotta en kappertjes

Ingrediënten:
bloemkool, gele rozijnen, grof zeezout, grove mosterd, kappertjes, moscatelazijn, olijfolie, pijnboompitten, ricotta, romanesco, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Berberechos aliñados - Kokkelsalade

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, citroensap, inmaakvocht van kokkels, kokkels uit blik, mild paprikapoeder, moscatelazijn en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Gerookte ansjovisdressing

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte ansjovisfilets, moscatelazijn en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene mayonaise

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, mayonaise, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse basilicum, verse dille, verse dragon en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Gazpacho de manzana - Appelgazpacho

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, granaatappelpitten, groene appel, knoflook, komkommer, moscatelazijn, oud brood, pijnboompitten, rozijnen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Mojo verde

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Avocado mojo

Ingrediënten:
avocado, citroensap, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie extra vergine, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Romescosaus van Joan Puigcergós

Ingrediënten:
blanke marcona amandelen, hazelnoten, knoflook, moscatelazijn, munt, norapaprikas, olijfolie, tomaten, witte peper, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Alioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, moscatelazijn, scharreleidooier, suiker, wittewijnazijn, zoete wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Romescosaus van Montserrat Fruitos

Ingrediënten:
blanke marcona amandelen, boerenbrood, hazelnoten, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, peterselie, pimenton de la vera dulce, tomaten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Zeebaarsceviche, bittersinaasappel en komijn

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vergine olijfolie, garnalen, komijnzaad, moscatelazijn, oregano, sap van bergamotcitroen, sap van bittersinaasappels, sinaasappel, sint-jakobsschelpen, suiker, wittewijnazijn, zeebaarsfilet en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans / Zuid Amerikaans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gambas rojas a la plancha - rode garnalen a la plancha

Ingrediënten:
avocado, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, rode garnalen, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren