Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Rillettes van jong wild konijn met parmaham
- Ingrediënten:
- aromaten, confit van eendenmaagjes, eidooier, konijn, parmaham, peper, verse marjolein, salie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild / paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Confit van eendenmaagjes wordt beschouwd als eendenmaagjes.
Alternatieve naam: gekonfijte eendenmaagjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met confit van eendenmaagjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient confit van eendenmaagjes:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Sous vide:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-10:
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Selamat Makan!:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: