Rozemarijnolie

Rozemarijnolie wordt beschouwd als kruidenolie.

Zoek naar rozemarijnolie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rozemarijnolie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rozemarijnolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rozemarijnolie:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, aromatische olie, chilipoeder, djeroek paroetdipsaus, jamaicaanse jerkketchup, kruidenolie, olie, ponzusaus, tamarinde-dadelchutney en tropische teriyakisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Witlof, gegrild

Ingrediënten:
kruidenolie, olie, pesto, vinaigrette, witlof en za'atar

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eet 365 dagen per jaar cotechino met linzen

Ingrediënten:
bloem, boter, cotechinoworst, ei, eidooier, gespleten rode linzen, knoflook, lambrusco, castelluccio-linzen, linzen uit colfiorito, rozemarijnolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Artisjok, gegrild

Ingrediënten:
artisjokhart, citrusstrooisel, knoflookmayonaise, kruidenolie, pesto en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei, gegrild

Ingrediënten:
balsamicocreme, kruidenolie, prei en romige notensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Hartige taart met prei en blauwe kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, egmondse bollen, ei, eidooier, harde blauwaderkaas, peper, prei, rozemarijnolie, slagroom, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgette, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, courgette, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie en muntpuree

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gegrild

Ingrediënten:
kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, okra, tomatenchutney en zeewiermayonaise

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Venkel, gegrild

Ingrediënten:
citrusstrooisel, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, kruidenolie en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoen, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie, muntpuree en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde meloen

Ingrediënten:
citroengras-ponzu, citroensalsa, citroensap, citrusstrooisel, five-spicepoeder, kruidenolie, limoensap, meloen, muntpesto, olie en tomatensalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde vijgen

Ingrediënten:
aromatische olie, balsamicosiroop, boter, bruine boter, garam masala, inmaakkruiden, kruidenolie, olie, pesto, portmosterd en vijgen

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maïs, gegrild

Ingrediënten:
chilipoeder, gember-lenteuisaus, jerk-kruiden, kruidenboter, kruidenolie, maïskolven, sesamolie, sumac en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen, gegrild

Ingrediënten:
eenvoudige misodipsaus, knoflook, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenolie, portobello, rustieke pijnappelpittensaus, shiitake, vinaigrette en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente