Poularde à la d'Alburéra - Half-ontbeende kip met foie gras, truffels, kippenlevers en rijst; gesmoord in witte wijn, met een sauce suprême pimentée

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 296 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kip "Jacquard"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Hazenterrine

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Grapefruit and Black Pepper sorbet with Grapefruit-mousse

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Shellfish sausage

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]