Gepocheerde oesters

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 238 in De kunst van het koken .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Toast met oesters

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Engelse vissoep Lady Morgan (1833)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Amuse van verse oesters

delicious. magazine - 2009-05

Vers geopende oesters uit Essex op gestampt ijs - mijn favoriete manier

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef