Oeufs sur canapés / Oefs en croustade - Gepocheerde eieren op canapés, artisjokbodems, champignonhoedjes of taartbodempjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 137 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Parelhoen met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gepocheerde eieren met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Cotelettes à la Parisienne Escoffier

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk