Clafoutis à la bourdaloue - Kersen of perenflan met amandelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 773 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Amaretti - Bitterkoekjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Amandines - Amandelballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kersenvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Zimsterne

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet