Bombe glacée à l'abricot - Abrikozensorbet met een andere sorbet of roomijs

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 739 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / sorbet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mousse à l'abricot, chantilly - Abrikozensorbet met slagroom

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Mousse à l'abricot, glacée - Abrikozensorbet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

IJskroketten - Boukamp, 1948

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek