Crème chantilly - Licht geslagen en stijfgeslagen slagroom

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 704 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
basisrecept
Soort:
vegetarisch / zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boter

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Kaymak zelfgemaakt

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Amandelbonentaart

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Crème fraîche

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer